Còpia de PP Mislata demanarà les factures i serveis de el “segon cotxe oficial” de Bielsa

Divendres, 16 Juny 2017 15:32 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 104 vegades

El passat 7 de març Bielsa va aprovar per decret la inclusió d'un Audi A6 en el patrimoni del nostre Ajuntament. El vehicle, procedent de la Sindicatura de Comptes, tenia com a destinació el departament de Seguretat Ciutadana i Policia Local i, davant les denúncies rebudes pel grup popular, el portaveu Jaime López Bronchud va demanar les pertinents explicacions en el ple, on l'alcalde socialista va explicar que aquestes raons s'argumentaven en un informe policial, que evidentment van sol·licitar llavors els populars.

Aquest informe policial diu textualment que "es té convenient la tramitació de la cessió del vehicle per resultar d'interés per al servei que presta aquest departament". "I el més curiós no és que a cap moment s'explicite que interés pot tenir per al servei policial l'ús d'un Audi A6, encara que no fa mancada ser molt intel·ligent" explica López Bronchud qui destaca que "el realment curiós és que aquest document que justificaria el segon cotxe oficial per Bielsa ni tan sols està signat".

L'Ajuntament ja comptava amb un Wolkswagen Passat com a cotxe oficial per a l'alcalde, que segons consta en el PP s'ha sotmés a importants millores molt recentment. "Anem a demanar tots els serveis i factures que hagen suposat el primer cotxe oficial" exposava el portaveu del PP qui s'ha mostrat interessat que se'ns donen explicacions creïbles que justifiquen quina necessitat té Bielsa de tenir també aquest Audi A6, el manteniment del qual i ús està pagat pels mislaters, així com el segur o l'alta en la Prefectura provincial de trànsit": Segons li consta al Partit Popular, Bielsa estaria utilitzant els dos cotxes per al seu ús i a vegades "algun vehicle municipal".

Des del PP han lamentat que "Bielsa predique unes coses i faça la contrària" i han assenyalat que "és obligatori ser absolutament transparents avui dia en política". "Aquesta transparència no existeix amb el PSOE i els seus 14 fantàstics" ha lamentat Bronchud qui afirmava que "amb ells tot són propagandes i cortines de fum". "Ahir mateix després d'anunciar tota l'oposició en bloc que ens plantem davant la seua prepotència, l'alcalde va sortir a dir que la residència ja ve, ja ve" posava Bronchud com a exemple. "Li demane que deixe d'anunciar-la i que la porte, que faça alguna cosa" li etzibava el portaveu popular.

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

 

Modificat el Divendres, 16 Juny 2017 15:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.