Els campaments d'estiu de Mislata ofereixen activitats a 200 escolars

Dimecres, 12 Juliol 2017 14:47 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 82 vegades

És una de les iniciatives consolidades en el calendari d'estiu de la Regidoria de Joventut de Mislata. Els campaments urbans enguany marquen l'oferta lúdica del mes de juliol a prop de dos-cents escolars, una xifra que s'ha vist incrementada en aquesta edició. Els joves es reuneixen per a fer activitats, tallers i jocs. Aquest mateix matí, el Centre Sociocultural La Fàbrica acollia diversos tallers de creativitat i ball per al qual estiu continue sent una època d'aprenentatge i convivència per als escolars d'entre 3 i 12 anys d'edat.

Entre les múltiples activitats d'enguany, la regidoria ha programat un viatge a Alcossebre per a deu dies. Durant l'estada, els monitors preparen activitats a l'aire lliure, que sempre són un reclam important del programa juvenil. Els grups que romanen a Mislata solen acudir amb freqüència a la piscina, on participen en jocs d'aigua, a més de realitzar també activitats i proves per equips en parcs com el de Felipe Bellver o La Canaleta.

Aquestes activitats són una ajuda a la conciliació laboral de pares i mares que segueixen treballant mentre els seus fills estan de vacances a Mislata. Un mètode per a assegurar-se que els xicotets estan ben atesos per monitors especialitzats. A més de l'oferta lúdica, els campaments disposen de servei de menjador perquè els més joves puguen gaudir d'una jornada completa d'oci sense interrupcions. El consistori reserva algunes places per a ajudar a xiquets i xiquetes amb dificultats d'integració per motius econòmics, socials o de discapacitat.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 12 Juliol 2017 14:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.