Mislata inicia la setmana vinent el sondeig ciutadà per a conèixer l'opinió dels serveis públics

Divendres, 14 Juliol 2017 17:51 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 57 vegades

Els becaris d'estiu de l'Ajuntament formats en àmbits com a Sociologia i Ciències Polítiques llançaran a l'inici de la setmana vinent el sondeig d'opinió ciutadana per a conèixer la valoració que els veïns i veïnes fan dels serveis, atencions, programes i projectes engegats pel consistori.

Enguany pretenen augmentar el nombre de mostres per a reduir el marge d'error. A les preguntes que es repeteixen tots els anys, sobre el nivell de coneixement i valoració dels polítics, o el mesurament de les problemàtiques a nivell local i estatal, els ciutadans tindran l'oportunitat de valorar els resultats d'iniciatives recents com el banc d'ADN caní per a sancionar a aquells amos de mascotes que no arrepleguen la els excrements de la via pública, i podran opinar sobre el nivell de neteja de carrers i parcs.

De la mateixa manera, l'equip d'estudiants encarregat del sondeig ha decidit conèixer nous aspectes del perfil sociològic del municipi com el nivell de religiositat, el nivell d'estudis, l'espectre ideològic de la ciutadania, o la tolerància a la diversitat i al col·lectiu LGTBI.

Les enquestes es faran de forma presencial en tots els barris de Mislata, i també es podran emplenar on-line a partir de la setmana vinent. A la fi d'agost, abans d'acabar les seues pràctiques, l'equip d'enquestadors emetrà l'informe anual que el consistori presentarà i difondrà a través del portal mislata.es.

 

Informa Nou Horta. Mislata

 

Modificat el Divendres, 14 Juliol 2017 17:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.