El govern de Mislata respon al PP que ningú es creu el seu argument de "govern cansat"

Dilluns, 11 Setembre 2017 18:04 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 56 vegades

El govern municipal de Mislata ha eixit al pas del comunicat emès avui pel Partit Popular, en el qual li acusa, una vegada més, de ser un govern cansat i centrat en la carrera de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa. El govern de Mislata explica que, a pesar que el PP ho repetisca una i mil vegades, tant l'alcalde com la resta de regidors estan centrats en la gestió municipal i "ningú es creu ja el seu argument demagògic de govern acabat". 

L'increment de beques i ajudes socials, la rehabilitació de la piscina i el pavelló de la Canaleta, els horts urbans, les sales de lactància, la Biennal Miquel Navarro, els parcs de jocs saludables i de street workout, l'ADN caní, els Patis Dinàmics o les sales d'estudi 24h són alguns dels projectes promesos i compliments ja pel govern municipal de Mislata. Per tant, conclou Bielsa, "amb tots aquests projectes resulta difícil que algú puga creure's l'argument que som un govern esgotat". 

A més, el govern municipal recorda al portaveu del PP que la ciutadania està bastant satisfeta amb la gestió de l'Ajuntament, com demostren els resultats del sondeig d'opinió ciutadana d'enguany, en el qual els veïns atorguen a Bielsa una nota mitjana del 6,83 i a Bronchud una nota del 3,28. El nivell de satisfacció general dels veïns amb la gestió del govern és del 6,6 sobre deu.

Per a l'alcalde, aquestes xifres demostren el meu compromís i el de tot el govern amb els mislateros i les mislateras. "El portaveu del PP no pot dir el mateix, perquè passa més temps a València que a Mislata, dedicant-li el temps que li paguem els ciutadans de Mislata a Bonig", assegura Bielsa, qui tranquil·litza al portaveu de l'oposició sobre el seu futur polític: "que no es preocupe el senyor Bronchud que en 2019 tornaré a ser candidat a l'alcaldia perquè la meua única ambició és seguir sent alcalde de Mislata". Finalment, Bielsa es dirigeix a Bonig per a dir-li que "no tinga por i s'endinse a Mislata per a poder explicar la gestió que va fer el seu partit, el deute que van deixar, els impostos que van duplicar i el que suposa tenir a un ex alcalde imputat".

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 11 Setembre 2017 18:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.