PP Mislata: "El curs escolar comença amb problemes i sense respostes del PSOE de Bielsa"

Dimecres, 13 Setembre 2017 18:41 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 60 vegades

Cap resposta. Eixe ha sigut el resultat de l'última comissió de Cultura on el Partit Popular buscava, entre altres, respostes als problemes amb què el curs escolar ha començat a Mislata. Segons el portaveu popular en esta comissió, Fernando Gandía, "lamentablement el govern ni està ni se li espera" i ha assenyalat que "la regidora sí que estava per a fer-se fotos amb Bielsa en l'Ausiàs March però no per a acudir a la comissió on havia d'explicar per què les noves finestres que Bielsa va prometre al maig no estan en el Jaume I".

Gandía ha assegurat que "Bielsa sobreviu a colp de passat i de titular" i li ha demanat "estiga a l'altura del que reclama un govern democràtic".

"El PSOE ha creat dos Mislates" apunta Gandía Escorihuela "d'una banda la que venen en les seues fotos i amb la seua propaganda i, per un altre, la real. La que retalla serveis mentre ens apugen els impostos". Gandía no ha pogut traslladar a la regidora cap qüestió "perquè anecdòticament ha fet campana en el seu primer dia de classe" i ha subratllat que és habitual "que Bielsa i les seues catorze juguen de manera continuada a la falta de transparència".

Gandía ha lamentat que "tota informació que ens arriba a l'oposició és a través de les xarxes socials" i ha assegurat que "evidentment, la qual cosa no volen que sapiem no ho expliquen, amb el que fan creure a tots que no existix". Gandía ha demanat a la presidenta de la comissió, Pepi Luján, que avaluara l'inici del curs escolar i traslladara les incidències que hagueren ocorregut. "No obstant això no hi ha hagut resposta per part de ningú del govern perquè ací ningú sap gens" apunta Gandía. "Fins el regidor Francisco Herrero en un moment donat ha eixit a assenyalar que la presidenta, companya seua en el PSOE, no podia respondre perquè no sabia gens" denuncia el portaveu popular al qual li sembla "curiós que qui presidix la comissió no sàpia de què estem parlant, encara que després en el seu compte de Facebook hi haguera explicacions d'ella des de fa quinze dies sobre la mateixa qüestió. Estan instal·lats en la prepotència de la seua majoria de catorze".

Gandía ha demanat accés als expedients de festes, informació sobre l'estat d'obres en Santa Cecilia, el menjador del Maestro Serrano i que s'explicara "per què es va denegar a un club esportiu de la localitat l'ús dels camps esportius este estiu". "No han respost a gens, ni tan sols a preguntes que els deixem fetes des de juliol" ha conclòs Gandía qui ha assenyalat que "tenim un govern cansat en contínua promoció que amaga els problemes de reals o que senzillament no acudix on deu a donar les oportunes explicacions".

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

 

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 18:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.