El PP de Mislata trasllada al Ple la declaració del 25 novembre contra la violència de gènere

Dilluns, 13 Novembre 2017 12:44 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 50 vegades

El portaveu del Partit Popular, Jaime López Bronchud, ha presentat aquest matí per registre d'entrada davant l'Ajuntament de Mislata, perquè siga recolzada pel ple municipal, la Declaració acordada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al 25 de novembre com a Dia contra la Violència de Gènere. Al mateix temps que l'ha traslladat, ha lamentat que “encara avui hàgem de seguir promovent accions en aquest sentit” i ha sentit que “cada dia que passe seguim sumant més dones a una llista que sembla infrangible“. 

Bronchud ha assenyalat que “no podem quedar-nos tan sol en les xifres” perquè açò “refreda la trista realitat i aqueixa freda realitat és la del cruel assassinat”. Des del Partit Popular han assegurat que “cal seguir promovent des de l'educació, el respecte i els valors assenyalant socialment com a inacceptables aquells comportaments discriminatoris i sexistes”.

La Declaració aprovada per la FVMP i elevada al ple pel Partit Popular de Mislata proposa recordar a les dones assassinades expressant les seues condolences a les famílies al mateix temps que expressa el seu rebuig a totes les manifestacions d'aquesta violència redoblant el compromís amb les víctimes i declarant tolerància zero als maltractadors.

La proposta del PP insta al govern d'Espanya a modificar la Llei de Règim Local perquè els ajuntaments participen de les competències en promoció de la igualtat i en matèria de violència de gènere. Al mateix temps, sol·licita a l'Ajuntament que dispose, amb tots els seus mitjans, campanyes dirigides a la prevenció, orientació i conscienciació de les desigualtats entre dones i homes i de la violència masclista.

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dilluns, 13 Novembre 2017 12:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.