Mislata lliura als estudiants les seues targetes de mobilitat

Dimarts, 14 Novembre 2017 20:40 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 29 vegades

Els estudiants de Mislata beneficiaris de les targetes “Mislata Mobilitat Jove” ja la tenen en la seua poder i poden començar a utilitzar-la des d'avui mateix. Es tracta d'una mesura de caràcter social per a subvencionar el transport públic als joves que cursen estudis superiors anara de la ciutat, en qualsevol centre situat en les zones A i B de Metrovalencia. 

Després de la tramitació de la convocatòria, la baremación de les sol·licituds i la publicació dels llistats d'estudiants beneficiaris d'aquestes ajudes, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora d'Educació, Ana Mª Julián, els han fet lliurament dels seus corresponents bonometros. En realitat només l'han rebut els beneficiaris d'aquesta ajuda municipal per primera vegada, perquè els usuaris d'altres anys ja tenien la targeta i se'ls ha activat el servei automàticament. 

Enguany s'han concedit 249 targetes, 71 més que l'any passat, de les quals 71 han sigut subvencionades al 100%, 132 al 75% i 46 al 50%, en funció de la situació econòmica de cada sol·licitant. A aquests cal afegir 10 ajudes més a joves estudiants de l'avinguda de la Pau, que tenen un títol de transport combinat que els permet fer un transbord des de l'autobús que passa pel barri. En total, el govern de Bielsa ha destinat enguany 72.955,28€ a “ajudar a les famílies de Mislata, especialment a aquelles que pitjor ho estan passant, amb la finalitat de que els costos del transport públic no siga impediment perquè els seus fills puguen seguir estudiant i llaurant-se un futur millor”, explica l'alcalde. 

La convocatòria pública per a la concessió d'aquestes ajudes establia com a requisits que els sol·licitants anaren veïns de Mislata i que utilitzen les zones A i/o B de Metrovalencia per a arribar al seu centre d'estudis. El programa "Mislata Mobilitat Jove" està pensat perquè els joves puguen anar a classe en transport públic, tant si cursen estudis universitaris, incloent graus i postgraus, com de Formació Professional o ensenyaments musicals o artístiques superiors. També podien sol·licitar aquestes ajudes els estudiants de Batxillerat, sempre que les especialitats que cursen no tinguen oferta en el municipi.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 14 Novembre 2017 20:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.