La fallera major de València vas agafar a la presentació dels esbossos de les falles de Mislata

Dimecres, 06 Desembre 2017 10:46 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 39 vegades
Presentación de los bocetos de las fallas de Mislata Presentación de los bocetos de las fallas de Mislata

L'Agrupació de Falles de Mislata va organitzar el diumenge en el centre municipal de Maestro Palau una nova edició de l'Exposició d'esbossos fallers, un acte en el qual cadascuna de les 11 comissions de la ciutat presenten el projecte dels seus futurs monuments. Tots els presidents i falleres majors de Mislata van ser pujant a l'escenari per a explicar als assistents com seran els monuments que es plantaran en els carrers de Mislata el pròxim mes de març.

Els representants de les falles Creu i Mislata, Felipe Bellver, Antonio Molle-Gregorio Gea, Pare Santonja, Quint-Pizarro, Salvador Giner, Lepanto, Eduardo Marquina, Doctor Marañón, Eliana-Cid i plaça de la Moreria van comentar els diferents temes dels seus dissenys. En el perímetre del saló d'actes, onze cavallets contenien el secret millor guardat, els dibuixos de cadascun dels esbossos, perquè els assistents pogueren visitar l'exposició.

La presentació d'esbossos d'enguany va tenir una protagonista especial, la Fallera Major de València, Rocío Gil, que va acudir a l'acte organitzat per l'Agrupació de Falles de Mislata acompanyada de la seua cort honor, de la qual forma part la mislatera Marta Nebot. Una vegada desvetlats els monuments de les pròximes Falles, les integrants de la cort d'honor van ser pujant una a una a l'escenari per a rebre l'aplaudiment de les comissions de Mislata. 

Les últimes a fer-ho van ser Marta Nebot, que l'any passat va ser fallera major de Creu i Mislata i ara compleix el somni de formar part de la cort d'honor, i la màxima represenant de les Falles de València, Rocío Gil, que va agrair l'afecte dels fallers i falleres de Mislata, amb qui va compartir xarrades i fotos una vegada va finalitzar l'acte institucional.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Festes, Toni Arenas, i el president de l'Agrupació de Falles de Mislata, José Antonio García.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 06 Desembre 2017 10:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.