Els Reis Mags van arribar a Mislata en una espectacular cavalcada que reuneix a més de deu mil persones

Dilluns, 08 Gener 2018 09:39 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 145 vegades

Des de fa uns anys, la Cavalcada de Reyes de Mislata s'ha convertit en l'esdeveniment més multitudinari de quants se celebren en la ciutat. I la del divendres va ser, sens dubte, la més espectacular i participativa que es recorda. Els Reis Mags van arribar des d'Orient per a visitar a tots els xiquets i xiquetes de Mislata i ho van fer acompanyats per una llarga comitiva, formada per més de mil persones, i als ulls d'una ciutat sencera que va eixir al carrer per a rebre'ls com es mereixen. 

Es calcula que més de 10.000 persones han seguit la desfilada real al llarg de tot el recorregut, que va discórrer per les avingudes del Sud i de Gregorio Gea i especialment en l'últim tram, que Melchor, Gaspar i Baltasar van completar caminant per a saludar al nombrós públic infantil que s'amuntegava després de les tanques. 

El moment àlgid de la vesprada va ser l'entrada en la plaça de la Constitució, un moment màgic que va estar acompanyat per un espectacle de llum i so, amb projeccions sobre la façana de l'Ajuntament. Allí van ser rebuts per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa i el regidor de Festes, Toni Arenas, abans de pujar a la balconada de la Casa Consistorial i llegir el seu tradicional missatge a tots els xiquets i xiquetes de Mislata.

L'itinerari de la cavalcada discorre per les avingudes més amples de Mislata, la qual cosa va possibilitar que milers de mislateros i mislateras, de totes les edats, hagen pogut veure d'a prop l'arribada dels Reis Mags i de tota la seua comitiva real. Un dispositiu especial de Policia Local, Protecció Civil, brigades municipals i més de 200 voluntaris va permetre que tota la ciutadania haja gaudit d'una cavalcada que, malgrat la multitud, es va desenvolupar sense incidents.

A partir del carrer per als vianants Miguel Hernández van començar la part més vistosa d'aquesta cavalcada, quan els Reis Mags van baixar de les carrosses per a iniciar l'últim tram a peu entre un núvol de confeti. I encara que ningú podia eclipsar el protagonisme de Melchor, Gaspar i Baltasar, la cavalcada va explicar enguany amb la participació de 26 entitats locals -entre falles, clavaries, societats musicals, clubs i associacions de veïns-, a més de diverses companyies d'animació contractades per l'Ajuntament per a reforçar l'espectacle.

I davant una plaça abarrotada de gent, els Reis Mags van fer la seua entrada triomfal i van pujar a l'Ajuntament per a desitjar a tots els xiquets i xiquetes de Mislata un 2018 ple de salut, pau i felicitat, a més de manar-los prompte al llit perquè aquesta nit els de temps a repartir tots els regals.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 08 Gener 2018 09:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.