El menjador de Nadal de Mislata tanca una nova edició amb prop d'un centenar de xiquets

Dilluns, 08 Gener 2018 14:29 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 202 vegades

Les vacances de Nadal suposen 15 dies de descans per als més xicotets de la casa, dos setmanes en les quals obliden la seua rutina diària en el col·legi per a gaudir de les festes nadalenques. No obstant açò, per a molts xiquets i xiquetes de Mislata, el tancament dels col·legis pot suposar un altre tipus d'alteracions en les seues rutines, com per exemple en la seua alimentació, en interrompre's també el servei de menjador. 

És per açò que l'Ajuntament de Mislata, com ve fent des de fa alguns anys quan arriben les vacances d'estiu, Pasqua i Nadal, va obrir el col·legi Almassil en les passades dates nadalenques per a oferir activitats extraescolars i servei de menjador gratuït a prop d'un centenar de xiquets i xiquetes de famílies amb escassos recursos.

El servei es va prestar durant els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, d'11 a 15 hores, i es va oferir a tots els escolars d'Educació Infantil i Primària de Mislata que durant el curs gaudixen de la beca municipal de menjador, és a dir, aquells les famílies dels quals travessen majors dificultats econòmiques. 

“El projecte ha seguit la mateixa filosofia que les últimes vegades, integrant el menjador en una activitat més àmplia, de manera que per als xiquets ha sigut com anar a qualsevol escola extraescolar de Nadal”, explica Ximo Moreno, regidor de Benestar Social. La idea és que, a més de garantir-los els tres menjars al dia, els més xicotets gaudisquen de les hores prèvies al menjar jugant amb els seus companys i participant en diferents activitats d'animació supervisades per monitors especialitzats. En este cas, els més xicotets han après receptes de cuina nadalenques, han fet felicitacions i instruments amb materials reciclats i han elaborat tot tipus de regals, que l'últim dia van exposar en un gran mercat artesanal.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 08 Gener 2018 14:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.