El PP de Mislata lamenta "el servilisme de Ciutadans a Bielsa"

Dimecres, 07 Febrer 2018 13:16 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 196 vegades

El portaveu popular Jaime López Bronchud ha condemnat aquest matí que "els pressupostos que asfixien amb major duresa als veïns de Mislata s'hagen projectat des de la prepotència i la falta de diàleg" i ha ratllat de "servilisme empalagador" al regidor de Ciutadans, José María González Murgui "convertit, durant tota la legislatura, en l'edil número quinze de Bielsa".

Ciutadans va ser l'únic grup que va recolzar els comptes públics per a 2018 en "una pràctica més que habitual en l'Ajuntament que la formació d'Albert Rivera siga el comodí dels socialistes". "Com pugues algú de l'oposició donar el seu suport a un govern instal·lat en el corró de la majoria absoluta i a un pressupost irreal que se subjecta en més imposats per als veïns i menys atencions?" es pregunten des del Pàg.

Per als populars, "el continu suport de González Murgui al desgastat govern de Bielsa ens ix car als mislaters" i s'han preguntat "quin serà el cost d'aquesta cega confiança que Ciutadans demostra cada dia en el PSOE que estiguem pagant els mislaters".

Bronchud ha assenyalat que és "sospitós que quan ningú tenim els comptes, ni les hem pogut llegir, Bielsa ja ven en premsa el suport de Ciutadans, amb foto inclosa açò sí" i ha subratllat que "ni tan sols compleixen el que pacten, entre altres coses perquè ningú coneixem els pactes".

En 2016 van anunciar un suport que, assenyalava la premsa, se cenyia "entre les peticions acceptades" a engegar mesures al comerç i els emprenedors amb la creació d'uns premis i l'engegada d'una auditoria energètica de l'Ajuntament. "És curiós" comenta Bronchud "que totes les mesures de Ciutadans anaren copiar una idea que solament el PP portava en el seu programa electoral per a premiar al comerç local i una auditoria que ahir mateix, quasi 400 dies després, ni s'ha realitzat". "Algú creu que Ciutadans recolza a Bielsa a canvi de res?" es qüestionen els populars els qui lamentaven "que en comptes de treballar pels mislateros, Ciutadans solament estiga a les seues coses".

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dimecres, 07 Febrer 2018 13:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.