Carol Tomás ofereix un monòleg en La Fàbrica de Mislata sobre les diferències entre els xiquets d'avui dia i els de la seua generació

Dilluns, 12 Març 2018 16:32 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 130 vegades

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata va acollir el divendres a la vesprada l'actuació de la còmica i monologuista valenciana Carol Tomás. "A ningú que li passe" era el títol d'un divertit espectacle que tracta de desenvolupar la seua teoria sobre les persones que estan entre els 30 i els 40 anys, aqueixos que estan "enmig del no-res, ja que no són vells, però tampoc són joves i corren perill d'estar mal situats en la majoria de situacions". 

Amb un auditori pràcticament ple, Carol Tomás va retratar una infinitat de situacions costumistes i va riure de molts dels tòpics que persegueixen als valencians. No obstant açò, va centrar la major part de la seua actuació a analitzar les diferències entre els xiquets i xiquetes d'avui dia i els de la seua generació, començant per la diferència entre els sistemes educatius de llavors i d'ara i acabant, inevitablement, en els diferents costums i maneres de vida dels actuals joves, que ja no conceben el món sense Internet i les noves tecnologies.

Carol Tomás va estudiar magisteri i és professora de música, però ha reconduït la seua trajectòria professional cap a l'humor, especialitzant-se en els monòlegs. Amb aparicions televisives com en "Tu sí que vals" o "Buenafuente", el seu ídol en el món de la comèdia, aquesta valenciana nascuda a Tavernes Blanques va d'escenari en escenari amb un humor fresc i directe.

 

Informa Nou Horta. Mislata

 

Modificat el Dilluns, 12 Març 2018 16:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.