Mislata convoca un nou Pla de Formació i ofereix 30 beques a joves recentment titulats

Divendres, 13 abril 2018 13:15 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 149 vegades

L'Ajuntament de Mislata ha llançat un nou Pla de Formació dirigit a joves recentment titulats. En concret, ha publicat la convocatòria -el termini de la qual de presentació de sol·licituds ja està en marxa- per a la concessió de 30 beques formatives a realitzar en l'Ajuntament. Els becaris d'aquest nou Pla de Formació Municipal s'adscriuran a les diferents àrees de treball, per a posar en pràctica els seus coneixements acadèmics i dotar a l'administració del emprendimiento i la creativitat dels joves. 

El govern municipal ha destinat a aquest Pla de Formació al voltant de 60.000€, del que es podran beneficiar els joves empadronats a Mislata amb estudis universitaris finalitzats i, com a novetat en aquesta convocatòria, entren també els titulats en Cicles Formatius de Grau Superior. L'objectiu d'aquesta iniciativa municipal, explica l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, és "facilitar als nostres joves l'accés al mercat laboral, especialment complicat a l'hora d'aconseguir la primera ocupació, perquè sempre els demanen experiència prèvia". A més, puntualitza Bielsa, aquestes beques "afavoreixen també el seu desenvolupament personal i professional, perquè ací van a realitzar funcions relacionades amb el que han estudiat".

La durada de les beques serà de tres mesos amb una jornada laboral a temps parcial equivalent al 70%, per la qual percebran un salari de 600€ mensuals. Els joves titulats podran adscriure's a àrees municipals com el d'urbanisme, medi ambient, comunicació, l'àrea social o l'àmbit relacionat amb cultura i esport, on col·laboraran en els diferents programes i serveis municipals.

Les sol·licituds per a accedir a aquestes beques hauran de presentar-se abans del 20 d'abril tant en l'Ajuntament (Plaza Constitució, 8) com en l'Agència de Desenvolupament Local (Antonio Aparisi, 6). En el cas de l'ADL, anuncia el regidor d'Ocupació, Alfredo Catalá, "obrirem també a la vesprada, de 16 a 18 hores, per a facilitar als joves la presentació de les sol·licituds". L'horari vespertí no inclou el divendres dia 20 d'abril, ja que el termini que estableixen les bases finalitza aqueix dia a les 14 hores.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 13:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.