Bielsa rep a l'alcalde de la ciutat búlgara de Lyuli, que participa en un projecte sobre Educació i Refugi

Divendres, 13 abril 2018 13:26 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 166 vegades

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha rebut al seu homòleg de la ciutat búlgara de Lyuli, una de les més grans de Sofia, amb una població de 120.000 habitants. Participa en una delegació de professors búlgars que han sigut convidats per CCOO per a conèixer el projecte sobre Educació i Refugi que desenvolupen a Mislata des de l'any passat.

Acompanyats per Cuqui Vera, responsable de Política Internacional de la Federació d'Ensenyament del sindicat CCOO, la delegació búlgara va compartir uns moments amb l'alcalde de Mislata, primer en el despatx d'Alcaldia i posteriorment en el Saló de Plens, on Bielsa els va explicar la composició i el funcionament de la Corporació Municipal. 

Els professors búlgars i l'alcalde de Lyuli es van mostrar molt interessats amb el compromís de les administracions locals en la inclusió de les persones refugiades. En aquest sentit, Mislata és un referent ja que la ciutat acull un dels quatre Centres d'Acolliment al Refugiat que existeixen a Espanya. De fet, durant la setmana han visitat en diverses ocasions el CAR de Mislata, a més del col·legi Santa Creu, molt pròxim al centre i amb un percentatge molt alt de població immigrant, així com l'institut de la Moreria.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 13:27

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.