Beatriz Gascó va inaugurar el Fòrum Popular de Mislata defensant la llibertat en l'educació

Dimarts, 15 Mai 2018 13:50 Escrit per  PP de Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 101 vegades

El Partit Popular de Mislata va inaugurar anit amb la presència d'afiliats i simpatitzants el nou Fòrum Popular, un espai obert al debat social i la reflexió “per a trobar noves vies d'aproximar la política útil a la ciutadania”.

Beatriz Gascó, diputada autonòmica i Secretària d'Educació del PPCV, va exposar la realitat educativa “que patim avui els valencians” i va mantenir la necessitat de “retornar-li el prestigi i la llibertat”. La ponent va denunciar que “Puig i Oltra pretenen utilitzar l'escola com a arma política per a adoctrinar” i va dir que “solament el PP està frenant una estructura social uniforme on impera un model social únic, el de l'esquerra més radical”

Bronchud, president del partit i encarregat de presentar a Gascó, va anunciar que “el Partit Popular defensa a ultrança la llibertat i açò es trasllada directament a l'Educació, perquè és un dels col·lectius més atacats pel Consell del Titanic”. “Volem lliberteu perquè els alumnes estudien amb la millor qualitat, volem lliberteu perquè els pares puguen decidir com educar als seus fills i volem llibertat de càtedra perquè tots els professors seguisquen fent el que millor que ningú saben fer, educar i formar a la societat futura. Però tot açò, cal fer-ho deixant la política fora dels centres escolars i ni Compromis ni el PSOE volen fer-ho, ni Ciutadans es taquen per a parar-ho”.

El públic assistent va poder participar de la ponència traslladant els seus dubtes i propostes. Gascó va subratllar “que gens frenarà al PPCV per a ajudar als alumnes a rebre millor formació, als pares per a protegir i defensar la llibertat educativa i ajudar als professors perquè no es vegen intimidats per les accions polítiques del Consell”.

 

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

 

Modificat el Dimarts, 15 Mai 2018 13:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.