"MislataJove 22.02" reuneix a desenes de joves amb la seua proposta d'oci nocturn saludable

Dimarts, 12 Juny 2018 11:48 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 85 vegades

El projecte municipal d'oci nocturn de Mislata que coordina la regidoria de Joventut, amb l'ajuda de diverses associacions i col·lectius locals, ha tornat aquest cap de setmana amb un programa centrat en jocs de taula, activitats esportives, videojocs i un taller de cuina. En aquesta ocasió, el Consistori va obrir el divendres des de les deu de la nit fins a les dues de la matinada el Centre Jove del Mercat perquè la joventut de Mislata gaudira de nombroses propostes d'oci nocturn de forma segura i saludable. 

L'espai juvenil es va convertir per unes hores en un gran saló de jocs de taula i videojocs, on els xics i xiques de Mislata van poder jugar un torneig del FIFA o ballar amb Just Danse, i jugar a les cartes amb La Fallera Calavera. Per als més actius, el programa de "MislataJove 22.02" incloïa una sèrie d'activitats esportives d'interior, com a bàdminton o ping-pong. I finalment també havien activitats per als més artistes i llaminers, gràcies al taller de hama i a un taller de cuina en el qual els participants podien elaborar-se el seu propi crepe per a degustar-ho posteriorment. 

Al costat de la sala de jocs, l'Ajuntament va situar un punt informatiu de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), on els tècnics van informar als joves d'entre 12 i 30 anys dels riscos de l'alcohol i les drogues, a més de conscienciar-los de la necessitat de mantenir uns hàbits de vida saludable. De fet, Quique Madrid, tècnic de la UPCCA, manifestava que aquestes activitats "tenen com a objectiu proporcionar alternatives d'oci saludables al que normalment els i les joves puguen fer en una nit de finalització de setmana i són alternatives al consum de tòxics i especialment al consum d'alcohol". 

El regidor de Joventut, Ximo Moreno, va assistir a aquesta primera cita que inaugurava aquest programa d'oci nocturn que es desenvolupa per segon any consecutiu. A més, anunciava les pròximes activitats del programa i convidava a tots els joves de Mislata a participar en elles. La pròximes cites seran els dies 29 i 30 de juny i 13 i 14 de juliol, ja amb activitats i esport a l'aire lliure en la piscina municipal.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 12 Juny 2018 11:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.