Mislata s'adherix a un conveni entre administracions que agilitzarà la mobilitat d'empleades en casos de violència de gènere

Dimarts, 10 Juliol 2018 14:29 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 147 vegades

La iniciativa, promoguda des de la Regidoria de Dona i Polítiques d'Igualtat, s'ha gestionat a partir del Pla d'Igualtat que va aprovar el consistori de Mislata el passat mes d'abril. El marc del conveni facilitarà l'aplicació del principi de mobilitat entre administracions autonòmiques i altres municipis adherits al programa de la Generalitat Valenciana per a les treballadores que comuniquen una situació de risc d'agressió.

Amb aquesta aposta, l'Ajuntament es prestarà a comunicar a les empleades que pogueren ser víctimes de violència aquells llocs vacants en altres administracions i s'agilitzarà el procediment de tramitació de trasllats a llocs amb semblants característiques a què exercixen en la seua entitat. Les administracions firmants es comprometen a agilitzar aquestos procediments i prioritzar-los davant de possibles convocatòries de bosses de treball o un altre tipus de trasllats.

Per a la regidora de Dona, Carmen Lapeña, "aquest és un pas més en el full de ruta per a aconseguir que el nostre Pla d'Igualtat Municipal ajude a vertebrar tant el municipi com la pròpia administració local, i el nostre principal compromís continua sent salvar i protegir de qualsevol tipus de violència a aquelles dones que ho denuncien i necessiten un especial tractament a nivell de seguretat".

Des del govern municipal pretenen continuar treballant en "multitud de mesures preventives amb la col·laboració de la Policia Local i dels propis col·lectius cívics que van ajudar a la redacció del primer Pla d'Igualtat de Mislata", un text que ja ha sigut referent per a molts altres municipis i ajudarà a donar més oportunitats a la dona i establir la igualtat en tots els àmbits socials.

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 10 Juliol 2018 14:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.