El Partit Popular de Mislata proposa que el municipi compte amb un Pla d'Ocupació Jove fins als 45 anys

Dimecres, 12 Setembre 2018 09:55 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 101 vegades

El Partit Popular de Mislata traslladarà a l'Ajuntament la seua proposta perquè el municipi compte amb un Pla d'Ocupació Juvenil que ajude a millorar les oportunitats i la qualitat del treball dels joves del poble. El portaveu popular, Jaime López Bronchud, assegurava aquest matí que “els partits polítics devem fer sempre propostes que ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i aqueixa qualitat de vida comença per tenir una ocupació digna”.

Les xifres d'aturats han augmentat aquest estiu a la Comunitat Valenciana i a Espanya i per al Partit Popular “la creació d'ocupació és un ben bàsic al que no podem renunciar”. Amb aquesta intenció, els populars plantegen que l'Ajuntament engegue “un pla real amb propostes reals que vaja més enllà d'una beca o d'un contracte que resolga uns pocs mesos una necessitat bàsica”. Els populars treballen en un pla que “aconseguisca la integració sostenible de persones joves en el mercat de treball mitjançant el desenvolupament d'itineraris formatius que integren formació específica, formació en idiomes i formació en noves tecnologies”. Per a Bronchud és important que aquest Pla vaja acompanyat de “pràctiques en empreses i tutories que vagen des de la formació fins a la creació de noves empreses”. 

Per al PP, Mislata està desaprofitant “eines bàsiques com l'espai coworking que es va engegar i que el govern local no ha sabut dinamitzar”.

Bronchud assenyala que el Pla Municipal d'Ocupació Jove deu igualment “incorporar beques de titulació perquè els joves amb titulació complementen els seus coneixements i es facilite la seua inserció laboral en millorar aquests estudis amb formació de pràctiques en empreses privades que convenien amb l'Ajuntament”.

Des del PP, proposen a més que “el Pla ha de perseguir la formació més completa dels joves, orientar-los en les decisions i desenvolupar competències per a la empleabilitat a través d'itineraris per a acompanyar-los en el seu procés d'inserció laboral”. 

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dimecres, 12 Setembre 2018 09:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.