Mislata destina cent mil euros més al seu comerç local

Dijous, 13 Setembre 2018 20:45 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 60 vegades

La setmana passada es presentava la campanya "Benvinguda a Mislata";una acció promoguda per l' Ajuntament des de la seua regidoria de Serveis Socials i que consistix en una ajuda social destinada a naixements, adopcions i acollides en 2018, en forma de prestació econòmica i la finalitat de la qual és cobrir necessitats bàsiques familiars. Els beneficiaris d'aquesta ajuda rebran una targeta amb imports de fins a 250 euros, que podran gastar en els diferents comerços de Mislata adherits al programa.

"Benvinguda a Mislata" és un projecte, per tant, que implica a dos àrees municipals, la de Serveis Socials i la de Comerç. Una primera fase d'este projecte consistix a conformar la llista d'establiments que col·laboraran en la campanya. En este sentit, els dos responsables de les àrees mencionades, Ximo Moreno i Mayka Tarín respectivament, estan visitant els establiments locals relacionats amb les necessitats del bebé a fi de donar a conéixer els comerciants en què consistix la campanya i fomentar així la seua adhesió al programa.

Botigues relacionades amb productes d'higiene, alimentació, farmàcia, carrosseria i articles complementaris, bolquers i altres de semblant naturalesa ja estan compromeses amb la campanya i s'espera que altres establiments s'unisquen en els pròxims dies a la iniciativa. Per als comerços que s'adherisquen al programa no suposarà cap cost, sinó tot al contrari, serà un benefici, ja que les famílies destinaran íntegrament la quantia de les ajudes rebudes en estos locals. El llistat complet d'establiments participants s'entregarà als beneficiaris junt amb la targeta.

La regidora de comerç, Mayka Tarín, ha manifestat que "esta iniciativa és una més d'un pla d'estímul comercial que portem anys incrementant amb activitats, fires, rutes i programes dirigits a fomentar el comerç local l' iniciativa emprenedora i l'èxit de les nostres pimes. Continuarem fent de Mislata el nostre centre comercial".

El període per a sol·licitar la targeta s'iniciarà este pròxim dilluns 17 de setembre i podrà realitzar-se durant dos mesos, fins al 15 de novembre.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 13 Setembre 2018 20:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.