PP Mislata: "Bronchud demanarà que es bonifique als autònoms quan facen obres en els seus negocis del municipi"

Dimecres, 10 Octubre 2018 09:31 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 98 vegades

El PP va anunciar fa unes setmanes que treballa ja un document per a activar mesures que ajuden a les PIMES de Mislata. El portaveu popular, Jaime López Bronchud, assegurava llavors que “calia posar en valor la labor d'autònoms, pimes i emprenedors com el gran motor econòmic i de creació de llocs de treball en el nostre municipi”. I hui, que el PP ha començat a desgranar ja alguna d'aqueixes mesures, l'edil popular ha fet un pas més en assenyalar que “cal fer polítiques reals d'ajuda als qui fan l'esforç de sostenir econòmicament a Mislata cada dia”.

Amb aquesta voluntat, el Partit Popular ha anunciat una de les mesures que traslladarà pròximament al ple perquè s'engegue una bonificació del 50% fins a 2023 en les taxes urbanístiques que condicionen l'ampliació o modificació d'un establiment o activitat. Per al PP és important que aquesta mesura s'aplique sempre a aquelles persones que mantinguen el seu negoci o a aquelles persones que adquirisquen per un canvi de titularitat els mateixos, facilitant així el traspàs d'activitats perquè “a Mislata no es tire la persiana de tancament”.

Bronchud ha assenyalat que “aquesta mesura va dirigida a empresaris autònoms locals i ha d'aplicar-se en obres menors o majors així com en altres qüestions que es cobren per l'Ajuntament respecte de l'ús dels locals on es desenvolupara l'activitat”.

El Partit Popular seguirà anunciant proposades per a suport del comerç i l'empresa local i seguint la línia del que vénen proposant per a Mislata de manera continuada, “una rebaixa de la pressió fiscal per tot el que paguen els veïns”. 

Tal com es va assenyalar, aquestes mesures aniran principalment destinades en ajudes a la contractació, potenciar la relació entre l'Ajuntament i l'empresa local i impulsar als emprenedors tecnològics dins del municipi.

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dimecres, 10 Octubre 2018 09:32

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.