El PP de Mislata demana amb una moció que es baixen els preus del metre a l'Hospital de Manises

Dimecres, 07 Novembre 2018 11:46 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 76 vegades

El Partit Popular ha complit amb l'anunciat fa unes setmanes i ha presentat a l'Ajuntament una moció perquè anar a l'Hospital de Manises amb metro siga més barat per als mislateros. El seu portaveu, Jaime López Bronchud, ha assenyalat que “aquesta moció naix del compromís del meu partit amb el transport públic, màximament quan es tracta de trajectes de primera necessitat per als mislateros”.

“Un viatge d'anada i volta a l'Hospital suposa 4€ de cost mentre que anar al centre a veure una pel·lícula et costaria 2,90€, un 38% menys” expliquen els populars els qui assenyalen que “amb una targeta TUIN o amb un bo ix més barat, però encara així continua sent fins a un 45% més car”.

Bronchud ha recordat que “a l'hospital ningú va per capritx i d'aquesta necessitat ix la nostra petició a la Generalitat’. El portaveu popular confia que “la resta de grups polítics done suport a la proposta del PP donada la idoneïtat per a la ciutadania mislatera” i ha subratllat que “cal estar al que els veïns ens reclamen”. “És necessari potenciar el transport públic enfront de l'aïllament de Mislata” ha subratllat.

La moció del PP demana al govern de Puig que es cree perquè l'any 2019 siguen operatius dos bitllets de metre específics (bitllet senzill i bitllet d'anada i volta) per als desplaçaments que es produïsquen a l'Hospital de Manises, el cost del qual s'assimile al bitllet més econòmic de la xarxa de Metrovalencia i assemble en aquest cas la zona AB amb la zona A, entenent que el preu per anar a l'hospital siga més econòmic.

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dimecres, 07 Novembre 2018 11:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.