Mislata rep els reis mags d'orient amb una espectacular desfilada de carrosses

Dilluns, 07 Gener 2019 10:11 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 38 vegades

La recepció a ses majestats d'orient és ja l'esdeveniment que major nombre de col·lectius participants i espectadors aglutina al llarg del calendari festiu de Mislata. Enguany, prop de deu mil persones han recorregut junt amb les tres carrosses tripulades per Melcior, Gaspar i Baltasar els principals carrers i avingudes de la ciutat, que han rebut als reis mags amb una gran ovació i mirades d'il·lusió per part dels més xicotets.

La novetat d'esta edició és que les xiquetes i xiquets han pogut dipositar la seua carta als reis mags durant la vesprada a la cavalcada en les tres bústies reals, situades en les places País Valencià, Victòria Kent i Príncep d'Astúries, una iniciativa per mitjà de la que els més menuts s'han pogut fotografiar amb els patges, i que ha tingut una gran acollida entre la ciutadania de Mislata.

La jornada de hui ha començat a primera hora de la vesprada, quan els Reis Mags arribaven a l'avinguda de la Paz per a iniciar la seua desfilada per Mislata, que s'ha représ des de l'avinguda del Sud, Blasco Ibáñez i Gregorio Gea, fent posteriorment, com des de fa uns anys, el recorregut a peu pels carrers de Miguel Hernández, i carrer Major, on s'han congregat milers de persones per a saludar ses majestats, on estes han tingut oportunitat d'acostar-se als xiquets i xiquetes.

El moment més espectacular de la vesprada s'ha viscut amb l'entrada en la plaça de la Constitució, que ha estat marcada per un joc de llums i música. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa i el regidor de Festes, Toni Arenes, han rebut als tres mags d'orient i els han acompanyat fins al balcó de la Casa de la Vila per a enunciar el seu tradicional missatge a tota la infància de Mislata.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 07 Gener 2019 10:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.