Els gats de Mislata estrenen casa

Dimarts, 08 Gener 2019 11:52 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 62 vegades

Com a resultat del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Mislata i l'associació Connexió Felina, s'ha obert en la localitat un espai que servirà per a controlar les colònies de gats i donar-los un lloc on poder atendre'ls i alimentar-los.

A través de la regidoria de Sanitat i Salut Pública s'ha dotat a l'associació de la cessió d'un terreny per a la instal·lació de la colònia i una quantia de 2500€, augmentant-se la partida en els nous pressupostos aprovats per unanimitat en el Ple respecte a l'exercici anterior. A més, l'empresa municipal Nemasa ha cedit materials dels parcs infantils que estaven obsolets i que anaven a ser rebutjats, per a construir les noves cases dels felins. Pel que a més de proporcionar unes instal·lacions de qualitat, la reutilització i el reciclatge fan d'este nou refugi un lloc sostenible mediambientalment. Este nou recinte no solament beneficia als propis felins, si no que ajudarà la mateixa Mislata a evitar problemes de caràcter sanitari i a mantindre-la més neta. 

El principal objectiu d'esta nova colònia és concentrar la població felina en un únic punt amb la finalitat de controlar i censar les colònies que existixen, capturant als gats per a esterilitzar-los i soltar-los posteriorment, controlant la seua població. A més, des de l'Associació s'impartixen cursos d'alimentadors de gats i donen suport a aquelles persones que voluntàriament cuiden dels gats de carrer. Connexió Felina ja ha aconseguit esterilitzar més de 5000 gats, des que actua a Mislata.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 08 Gener 2019 11:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.