Quart de Poblet convocarà ajudes a joves estudiants per a transport en el curs 2017-2018

Divendres, 16 Juny 2017 11:57 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 193 vegades

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Quart de Poblet, que dirigix Consue Campos, convocarà pròximament ajudes per al transport de joves estudiants durant el curs acadèmic 2017-2018. La quantitat total destinada és de 10.000 euros.

Es tracta d'ajudes econòmiques complementàries que estan destinades a aquelles i aquells joves de 16 a 25 anys que han de desplaçar-se per a realitzar els seus estudis, d'ensenyaments de caràcter reglat no obligatori, a centres educatius situats fora del municipi.

La instància, una vegada publicades les bases, podrà presentar-se, junt amb la documentació necessària, en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Amb esta convocatòria, impulsada per la Regidoria de Joventut, l'equip de govern complix amb un altre dels compromisos assumits i amplia l'oferta d'ajudes ja existents per a l'estudi, des d'Educació Infantil a la Universitat, incloses música i dansa, amb l'objectiu de contribuir a la formació de les i els joves de Quart de Poblet i de col·laborar amb l'esforç econòmic que els seus estudis suposen tant per a les seues famílies com para ells mateixos.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.