Quart de Poblet ha ofertado 354 actividades a los centros educativos durante este curso mediante el programa “Quart a l’escola”

Dijous, 13 Juliol 2017 13:58 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 253 vegades

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d'Educació, que dirigix Cristina Mora, ha oferit als centres educatius del municipi durant el curs que acaba de concloure un total de 354 activitats gratuïtes (excepte el teatre en anglés que té una aportació simbòlica), a través del programa municipal "Quart a l'Escola".

Aquesta iniciativa es realitza amb l'objectiu de donar suport a i completar la labor formativa dels centres i de familiaritzar als estudiants amb el seu entorn, acostant-los als llocs més representatius del municipi. Les activitats són molt diverses, des de xarrades i tallers fins a teatre i visites guiades, a més estan dirigides a tots els nivells educatius, fins i tot al professorat, AMPAS i centres de persones adultes.

L'Ajuntament oferix, des de les diferents àrees municipals i en col·laboració amb diferents entitats especialitzades en els temes a tractar, les diverses opcions perquè els tutors trien aquelles més adequades per al seu alumnat. D'aquesta manera, el programa "Quart a l'Escola" s'impartix en onze centres del municipi i compta amb la col·laboració dotze àrees del consistori.

Aquest curs, l'àmbit que ha comptat amb més activitats ha sigut el de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives, mitjançant el qual s'han realitzat diverses sessions preventives sobre l'alcohol i les drogues, tallers d'habilitats per a la vida i xarrades sobre l'addicció al mòbil. Des del departament de Serveis Socials s'ha treballat l'assetjament escolar, la violència juvenil i el racisme. També s'han oferit visites, des de diferents àrees com a cultura i educació, a edificis emblemàtics de Quart, entre els quals es troben la Casa de la Cultura, l'Ajuntament, el Mercat Municipal o la Biblioteca Pública Municipal "Enric Valor", i la realització guiada de la Ruta de l'Aigua.

Fuentes de la Regidoria d'Educació expliquen que en el curs 2016-2017 s'han obtingut uns resultats excel·lents pel que fa al programa "Quart a l'escola", ja que el professorat ha emés avaluacions positives per a les 354 activitats oferides.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet 

Modificat el Dijous, 13 Juliol 2017 14:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.