Quart de Poblet redueix en un 40% la llista d'espera de les valoracions de dependencia

Dimecres, 26 Juliol 2017 11:56 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 596 vegades
Activitat en grup en el centre de dia i residència de persones majors dependents. Activitat en grup en el centre de dia i residència de persones majors dependents.

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha reforçat l'equip de serveis socials amb la contractació, des del mes d'abril, d'una treballadora social més per a fer front a les valoracions de dependència en llista d'espera pels retards de tramitació dels expedients per part dels anteriors gestors de la Generalitat Valenciana.

Aquesta contractació, unida a una nova organització de l'equip de serveis socials municipal, ha permès valorar a 56 persones i reduir en un 40% la llista d'espera.D'aquesta forma, s'han resolt totes les peticions que estaven paralitzades des de 2013, 2014, 2015 i algunes de 2016.

L'objectiu de la Regidoria de Benestar Social i Família, que dirigeix Maite Ibáñez, és eliminar en un any la llista d'espera de les valoracions. Per a açò, tot el personal de treball social de l'Ajuntament està formant-se i acreditant-se per a poder realitzar-les, així com la resta de tràmits de dependència.

Una part d'aquestes valoracions han sigut de persones que van demandar una de les places en el nou complex de centre de dia i residències de persones majors i de persones amb diversitat funcional física del municipi, i que ja estan beneficiant-se d'aquest servei públic, que es troba pràcticament al 100% d'ocupació.

 

 Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.