Foment admet que Quart no té responsabilitat en la instal·lació del monoposte lluminós de la V-30

Divendres, 28 Juliol 2017 15:17 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 110 vegades

El Ministeri de Foment ha resolt el sobreseïment i arxiu de l'expedient que va obrir a l'Ajuntament de Quart de Poblet en detectar que un monoposte publicitari instal·lat en la V-30, en terme del municipi, podria representar perill per als conductors. D'aquesta forma, admet que el consistori no ha comès irregularitat alguna ni cal sancionar-li, ja que la responsabilitat en aquest cas és de l'adjudicatària de la concessió de domini públic de l'explotació de tanques publicitàries, la mercantil IEPE, SL, per a qui Foment sí manté en curs l'expedient.

"La resolució de Foment queia pel seu propi pes i estàvem segurs que anava a ser tal qual ha sigut. El que no es pot tolerar, fa vergonya aliena i indigna, és la falta de rigor i l'obsessió patològica de la Coalició Compromís per desacreditar a l'Ajuntament i el treball del personal municipal. Una vegada més, ha quedat al descobert que menteixen, que a aquest Ajuntament ningú li havia sancionat i que no ens competia actuació alguna en aquest tema. Novament ens veiem forçats a instal·lar-los a deixar d'embrutar la imatge de Quart de Poblet, de provocar que es parle del nostre poble per temes negatius que gens tenen a veure amb la realitat d'oportunitats, benestar social i sostenibilitat que caracteritzen la gestió municipal", explica el regidor d'Hisenda i Empreses Públiques, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Bartolomé Nofuentes.

L'edil recorda que, en virtut del contracte per a l'explotació de les tanques i suports publicitaris del municipi, IEPE assumeix el manteniment de les instal·lacions i es responsabilitza de complir amb la normativa vigent en aquest àmbit i de tenir en regla els corresponents permisos. "Nosaltres, com en la resta de concessions, instem a IEPE al fet que complisca amb els requisits del contracte perquè, en cas contrari, es rescindiria. Si com a conseqüència de l'expedient obert per Foment es determina que té alguna cosa que esmenar o que el monoposte no compleix amb els requisits reglamentaris, l'empresa haurà d'assumir el que es determine i des de l'Ajuntament col·laborarem en el que se'ns requerisca, però no som responsables, que Compromís comence a treballar de debò per Quart i es deixen d'operetes i de jugar a detectius, que ja ens van acusar de mantenir un abocament pràcticament radioactiu en el polígon i després va resultar ser una vulgar tolla". 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Divendres, 28 Juliol 2017 15:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.