Quart de Poblet millora els camins rurals per a reduir les inundacions a l'entorn de la rambla del Poyo

Dimecres, 02 Agost 2017 10:59 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 85 vegades

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d'Urbanisme, Sostenibilitat i Agricultura, que dirigeix Juan Medina, ha dissenyat un Pla de Camins i Vials per al bienni 2016-2017 que va a suposar una important millora de l'accessibilitat, així com una reducció dels problemes d'inundació en cas de pluges fortes a l'entorn de la rambla del Poyo. A més, es va a actuar en el casc antic de la població per a millorar l'accessibilitat per als vianants i de vehicles pel mateix. En total, es preveuen nou actuacions durant enguany, que tenen un cost de 75.304,48 euros, subvencionats per la Diputació de València.

En línies generals, les obres a realitzar són reparació de foradades en el ferm, hormigonado i asfaltat en els creus de camí amb rambla perquè en èpoques de fortes pluges l'aigua discórrega per la part superior de les senderes i no desborde del llit de les rambles, i neteja i retirada de vegetació i material impropi. Aquestes actuacions afecten, en concret, als camins del Pont de la Foia, Mes de l’Oriveral, Mes del Jutge, del Pla i Mes de Santo Domingo, fonamentalment en el seu encreuament amb la rambla del Poyo. “Aquest pla té com a principal objectiu millorar l'accessibilitat i l'estat dels camins rurals de Quart, deteriorats pel pas de l'aigua en períodes en els quals el nivell augmenta considerablement a causa de les pluges, facilitant el trànsit segur de vehicles i reduint els desbordaments”, explica Juan Medina.

Així mateix, el pla contempla la retirada de bandes transversals d'alerta del municipi situades en carrers com Joanot Martorell, Trafalgar o Antic Regne de València. També es realitzaran treballs de fresat i asfaltat en carrers com la de Jesús Morante Borrás o Cirilo Amorós, ja que s'ha detectat l'existència de diversos enfonsaments, disgregacions i desperfectes en l'asfalt que requereixen reparació.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 02 Agost 2017 11:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.