Inaugurat el Balneari Urbà del Barri del Crist Aldaia - Quart de Poblet

Dimecres, 13 Setembre 2017 12:03 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 46 vegades

La Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist, Aldaia - Quart de Poblet, ha engegat ja el nou balneari urbà, situat en el Parc Poliesportiu El Perdiguer. Es tracta d'una instal·lació que incideix en el concepte deporte-salut, com va destacar en l'acte d'inauguració la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Quart, Carmen Martínez, al costat del vicepresident i alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, i al vocal delegat, Jose Zapata.

En les seues instal·lacions, que han suposat una inversió d'entorn d'1,3 milions d'euros, els usuaris i usuàries disposen d'un got gran a manera de piscina d'esbarjo, el got de hidroterapia amb yacusi i dolls, una zona de bancs calents, dutxes nebulizante, tropical, sectorial i seqüencial, terma i bany de vapor amb cromoterapia, entre altres prestacions, repartides en més de 400 metres quadrats de superfície.

La Mancomunitat ho obri, a més, amb una àmplia oferta d'activitats programades per a bebès, xiquets i xiquetes des de 3 anys fins a 12, persones adultes, persones majors, per a les quals es combina natació i aquagym, sessions de hidroterapia, natació adaptada per a persones amb diversitat funcional i hi ha un programa específic para embarassades. Tot amb preus públics accessibles.

En la inauguració, Carmen Martínez va recordar, en al·lusió a l'anterior govern de la Mancomunitat, que “no ha sigut fàcil aconseguir que aquest balneari siga realitat, però com vam defensar en el seu moment, l'argument que els costos de manteniment ho feien inviable, que escoltem en la passada legislatura per a justificar no engegar-ho, no eren certs. Un estudi detallat així ho demostra. Era just que poguéreu disposar d'aquest balneari i ací ho teniu. Esperem que ho gaudiu molt i estem oberts als suggeriments de millora que pugueu fer-nos quan comenceu a utilitzar-ho”.

Així mateix, va destacar la lleialtat institucional entre els ajuntaments de Quart de Poblet i Aldaia, que va aprofitar per a agrair a Guillermo Luján

Per la seua banda, Jose Zapata va incidir que “des de la Mancomunitat vam governar per a les persones i amb aquest balneari volem millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes. Com veieu en els programes que oferim, l'objectiu és que tots i totes trobeu l'activitat més adequada a les vostres necessitats”.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 12:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.