PP Quart de Poblet aposta per dinamitzar l'activitat de les llibreries la “Fira de Nadal”

Dimarts, 03 Octubre 2017 18:00 Escrit per  PP Quart de Poblet Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 68 vegades

Els populars de Quart de Poblet van traslladar en el ple de la corporació celebrat fa uns dies, la seua postura enfront de la moció presentada per Compromís i 'Sí se puede', que pretenia celebrar una fira del llibre en Valencià durant el pròxim mes de novembre.

Per als Populars, la proposta de Compromís i 'Sí se puede', manca de sentit en entendre que existixen alternatives com la celebració de la fira del comerç que es munta en el mes de maig organitzada per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament o durant la fira de Nadal organitzada pel mateix Ajuntament, evitant el dispendi que suposaria un nou acte d'estes característiques i la duplicitat d'esdeveniments que podrien deixar sense sentit la celebració. Màxim quan a més, la proposta d'estos dos partits, proposava la celebració durant el pròxim mes de Novembre, tan sols un mes abans de la fira de Nadal.

De la mateixa manera, els populars lamenten que la moció es presenta i es demana el suport, una vegada el Grup de Compromís i 'Sí se puede' ja han parlat amb els llibreters de la localitat, la qual cosa, amb caràcter general, no resulta el procediment més adequat, ja que en qualsevol cas, hauria de ser la regidoria i els grups als quals es demana el suport, els primers a valorar i definir la iniciativa.

A més, es recorda, als membres de Compromís i que és en el marc de l'Associació de Comerciants on tenen cabuda este tipus d'iniciatives, ja que, en definitiva esta Associació té, entre els seus objectius, la promoció d'este tipus d'accions.

Per als Populars, qualsevol acció encarada a la promoció cultural, mereix ser recolzada, no obstant això, en este cas, s'entén que es tracta de fer un ús partidista de la mateixa fomentant el posicionament dels llibreters, abans de realitzar la moció i demanar el suport.

D'igual manera, tal com es va traslladar en el ple, s'entén que donada la limitació de recursos, resulta molt més efectiu promocionar adequadament els recursos existents en la Fira de Nadal, donant en la mateixa un espai propi i diferenciat a les llibreries del nostre municipi, així com tota la promoció que siga possible oferir entorn d'esta fira.

 

Informa Nou Horta. PP Quart de Poblet

 

 

Modificat el Dimarts, 03 Octubre 2017 18:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.