PP Quart defensa reforçar les funcions de l'Alta Inspecció Educativa de la Conselleria

Divendres, 01 Desembre 2017 09:48 Escrit per  PP Quart de Poblet Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 70 vegades

El ple ordinari de l'Ajuntament de Quart de Poblet, celebrat aquesta setmana, va posar una vegada més de manifest la diferència de criteri existent en matèria educativa en el nostre municipi.

El Partit Popular va defensar, en el citat ple, reforçar el treball i les funcions de la Inspecció Educativa, com a eina que permeta erradicar els casos puntuals d'adoctrinament polític que han anat denunciant-se en centres concrets de la nostra Comunitat en l'últim mes.

Aquest punt va generar una agra polèmica en el ple en forçar PSOE, Compromis, I si es Pot ser que una vegada més es van esforçar a repetir una visió distorsionada, interessada i pactada, del que els populars hem defensat i defensarem; la consolidació de la llibertat educativa, la llibertat d'elecció de centres, i pel compliment de l'estatut d'autonomia.

La moció presentada pels Populars, respon a la denúncia presentada en Conselleria en relació amb l'actuació de determinats professors en un col·legi d'Alfafar, actitud denunciada pels pares com a adoctrinament polític.

Des del Partit Popular, es va insistir a assenyalar que la moció pretén reforçar el treball d'aquest òrgan de control per a evitar casos puntuals com el denunciat i en cap cas respon a un plantejament general contra el col·lectiu educatiu, tal com pretenien traslladar a l'opinió pública els membres dels partits esmentats.

Per al Partit Popular, l'aparició d'aquest tipus de conductes i l'intent d'ocultar-les, en gens beneficia al normal funcionament dels centres on els xicotets reben la seua formació.

Des del Partit Popular, lamentem les actituds dels professors denunciats pel seu intent de traslladar als joves conceptes d'història totalment falsos i distorsionats.

Des del Partit Popular apostem per la llibertat educativa, per la llibertat d'elecció de centres, i pel compliment de l'estatut d'autonomia. I sempre estarem en contra de la imposició, el secessionisme i l'adoctrinament en l'educació.Informa Nou Horta. PP Quart de Poblet

 

Modificat el Divendres, 01 Desembre 2017 10:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.