Dos alumnes del programa POEJ obtenen beca d'excel·lència per a treballar 3 mesos a l'Ajuntament de Quart de Poblet

Dimecres, 09 Gener 2019 12:42 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 123 vegades

Dos alumnes del Programa Operatiu d'Ocupació Jove (POEJ), "Més Opcions Quart", comencen la seua trajectòria professional com a personal de suport en el manteniment de les instal·lacions públiques de l'Ajuntament de Quart de Poblet, durant 3 mesos, a través de dues beques d'excel·lència.

Aquest programa, gestionat pel Centre d'Ocupació i Desenvolupament i finançat pel  per el Fons Social Europeu, té com a objectiu primordial la reducció de la desocupació juvenil. A través d'ell, 23 alumnes han cursat dos certificats de professionalitat. El primer, de nivell 1, és de "Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energies renovables". El segon, de nivell 2, "Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques". 

Un 35% del total de l'alumnat ha començat la seua activitat laboral o représ la seua formació acadèmica, i la resta segueix en el programa a través de l'acompanyament, assessorament i inserció laboral, contemplat en aquesta nova etapa.

El programa POEJ, "Més Opcions Quart", establia que després de la finalització de la primera fase formativa que va començar el mes d'abril, l'Ajuntament concediria 2 beques d'excel·lència a l'alumnat que millor resultat obtinguera durant la seua formació tant teòrica com pràctica, a fi d'incentivar l'aprenentatge a través de la cultura de l'esforç i la superació.

El Regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina, explica que amb iniciatives com aquesta, “l'Ajuntament pretén que la població més jove del municipi tinga un primer contacte en el mercat de treball, podent posar en pràctica els coneixements adquirits durant els 8 mesos que ha durat la formació i impulsar, així, la seua futura inserció laboral”.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet.

Modificat el Dimecres, 09 Gener 2019 13:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.