Quart de Poblet convoca el XVI Premi de Ciències Socials i Humanes

Dilluns, 08 abril 2019 13:14 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 99 vegades

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria de Cultura, que dirigeix Cristina Mora, ha convocat el XVI Premi de Ciències Socials i Humanes “Amador Griñó i Guzmán”; un premi d'investigació destinat a temes locals de Quart de Poblet en qualsevol de les següents matèries: Geografia, Antropologia, Arqueologia, Història, Economia, Psicologia, Pedagogia, Sociologia i Dret. 

 

Els treballs, escrits en valencià o castellà, hauran de ser originals i inèdits, sense haver sigut premiats en cap altre concurs, ni haver rebut ajuda econòmica de cap mena. 

 

Segons recullen les bases, els textos s'han d'enviar en format electrònic (pdf o rtf, amb un màxim de 5 Mb preferentment), en A4, a doble espai, tipus de lletra Arial 10, amb una extensió mínima de 100 pàgines i màxima de 300. Cada treball es podrà presentar en un únic idioma.

 

El termini de recepció es tancarà el 17 de gener de 2020 i els treballs cal presentar-los en el Registre General de l'Ajuntament de Quart de Poblet o mitjançant el registre telemàtic de l'Administració General de l'Estat (https://rec.redsara.es/registro/action/are/acdeso.do). Si fora necessari adjuntar fotografies o fitxers de major extensió, es podrà realitzar posteriorment de manera presencial a la Casa de Cultura de Quart de Poblet (plaça Valldecabres, 19) en el termini màxim de 10 dies, sent necessari fer-ho constar en la Instància. 

 

El premi estarà dotat amb 1.500 euros per al millor treball presentat en valencià i 1.500 euros per al millor treball presentat en castellà, en concepte de drets d'autor. Les obres guanyadores podran ser publicades per l'Ajuntament que es reserva, en exclusiva, el dret d'edició.

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 08 abril 2019 13:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.