Xirivella renova la web municipal 

Dijous, 15 Febrer 2018 12:19 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 284 vegades

Des del passat dia 1 de febrer, la web municipal de l'Ajuntament de Xirivella (www.xirivella.es) fa una nova cara. Amb un disseny modern, més senzill de gestionar i adaptat al mòbil, la web permetrà oferir més serveis i informacions. 

En la portada de la web apareixen destacades quatre de les seccions més demandades per la ciutadania: el portal de transparència, el de borses de treball i oposicions, el de participació ciutadana i la seu electrònica, on poder fer tràmits on line. 

Ara, els diferents departaments municipals hauran d’anar actualitzant, depurant i ampliant els seus continguts, una faena en alguns casos laboriosa però necessària per a difondre les seues activitats. Al mateix temps s’aniran implantant i desenvolupant les funcions que encara no estan actives i planificant noves funcionalitats.

La nova web s’ha construït sobre un CMS de codi obert (WordPress) i està dissenyada perquè siga fàcilment accessible des de dispositius mòbils. Ha sigut possible gràcies a l'esforç i la implicació directa del Departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l'Ajuntament.

«Estic molt content perquè la renovació de la web era un projecte de legislatura que ara comença a funcionar», explica Josep Agustí, regidor d’Informació i Transparència. «De totes maneres -advertix-, la faena comença ara, amb el manteniment, l’ampliació de funcions i la correcció dels errors que es detecten. Un portal web no està acabat mai.»

Com a nous reptes la regidoria es planteja desenvolupar i millorar el disseny de Tràmits - Seu electrònica i dels espais de participació ciutadana i Portal de transparència.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.