Xirivella celebra la 'Setmana Jove' i les 'Nits Joves d'Estiu' a juliol

Dimecres, 11 Juliol 2018 10:59 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 349 vegades

L'Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria d'Adolescència i Joventut que coordina Mónica  Sánchez, celebra la 'Setmana Jove' i les 'Nits Joves d'Estiu'. Les diferents activitats artístiques, culturals, esportives i d'oci estan destinades perquè la població jove puga disfrutar de manera gratuïta de tallers a l'aire lliure durant el mes de juliol a la localitat.

Com cada any, la 'Setmana Jove' planteja activitats diverses de videojocs, esports i jocs de taula al Centre Jove en horari de vesprada, des del dia 9 al 12 de juliol de 18:00 h a 20:30 h. A més a més, i com a novetat, aquest any arranca també al Centre Jove les 'Nits Joves d'Estiu' en horari de vesprada-nit, de 21:30 h a 00:30 h. Tots els tallers estan dirigits a persones majors de 16 anys i abans de cadascuna de les activitats es farà un sopar per a tot aquell que vullga endur-se l'entrepà.

Aquesta iniciativa va començar el passat dijous 5 de juliol amb tallers de dj., videoart, fotografia, grafit i dansa urbana,  acollint un gran èxit de participació. 

La pròxima activitat es realitzarà el pròxim dijous 12: Misteri Zombi, una situació de misteri que els participants hauran de resoldre mitjançant enigmes que els mateixos zombis els aniran plantejant. Per a poder participar en esta activitat és imprescindible inscriure's al Centre Jove.

Per últim, el divendres 20 a la piscina municipal tindrà lloc el PisciFest, amb diverses activitats gratuïtes amb l'entrada. La jornada amb música, jocs d'aigua, activitats esportives a l'aire lliure i un taller de begudes saludables, servirà com a tancament d'una setmana on els joves seran els principals protagonistes a Xirivella. 

 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.