Alaquàs i Aldaia construixen una rotonda en l'encreuament del c/Conca i Avinguda Melion Comes

Dijous, 18 Mai 2017 14:26 Escrit per  Publicat en Alaquàs Vist 437 vegades

Alaquàs i Aldaia compten ja amb una nova rotonda ubicada en l’encreuament del carrer Conca i avinguda Meliton Comes. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, acompanyats dels Regidors d’Urbanisme dels municipis, Juan Antonio Oñate i Mónica Trujillo han visitat aquest matí les obres per tal de supervisar el seu estat.

La nova rotonda facilita l’accés a aquest encreuament de manera segura i reordena la circulació del trànsit en aquesta zona, facilitant i millorant la incorporació a qualsevol dels carrers adjacents així com també a altres serveis ubicats junt a la rotonda. Es tracta d’un compromís assumit per ambdós municipis i que ve a donar resposta a les demandes ciutadanes. Una mostra més del treball conjunt realitzat pels dos Consistoris en línia amb la seua política de proximitat i de serveis mancomunats.

Tot i que la rotonda ja està oberta al trànsit i es pot circular amb seguretat i normalitat, les obres de condicionament de la nova rotonda finalitzaran en els propers dies. Els Ajuntaments tenen previst dotar la glorieta d’una nova senyalització així com també de nous elements d’i il·luminació.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.