Mislata es prepara per a viure el seu cap de setmana més intens de l'any

Dijous, 18 Mai 2017 13:29 Escrit per  Publicat en Mislata Vist 187 vegades

A Mislata ja està tot preparat per a gaudir de la cultura i de les arts escèniques. El MAC entra en la seua recta final i la ciutat es prepara per a viure el cap de setmana més intens de tot l'any. Des del divendres de vesprada i fins al diumenge per la nit, una quinzena d'espectacles de circ, teatre, dansa i música se succeiran en diferents carrers i places Mislata, tots ells d'accés lliure i gratuit. L'organització preveu una afluència de públic propera als 10.000 espectadors, lleugerament superior a la de l'any passat. 

La novetat d'esta cinquena edició seran els espectacles nocturns a l'aire lliure. Fins ara, el MAC reservava les actuacions nocturnes per a formats de sala, però enguany el festival redobla la seua aposta pels espectacles de carrer programant dos dels seus plats forts per a les 23 hores en l'amfiteatre de Felipe Bellver. La companyia madrilenya Nueveuno oferirà el divendres a la nit un espectacle de circ contemporani que combina música, malabars i danses i el dissabte serà Xarxa Teatre qui presente el seu nou muntatge: Papers. 

La jornada de demà divendres arrancarà a les 19 hores amb un espectacle itinerant de teatre i música en directe a càrrec de la companyia La Fam i a les 20.30 hores actuaran en la Plaça de la Constitució els bascos de Malas Compañías, que ja passaren pel MAC en 2015 i deixaren un grat record en el públic de Mislata

Les matinals del cap de setmana estan enfocades a un públic familiar amb dos espectacles de circ de carrer per a totes les edats. Els aragonesos de La Raspa i la companyia valenciana La Furtiva actuaran en l'avinguda de Gregorio Gea a les dotze del matí. 

La vesprada del dissabte arrancarà amb els Cafès de MAC, el punt de trobada entre els professionals de les arts escèniques i el públic del festival, per a seguir amb les actuacions de La Banda de Otro (Andalusia) i Circk About It (Castella i Lleó). Entre mig actuarà la batucada de Borumbaia Percussió. 

La recta final del MAC arribarà el diumenge amb dos dels espectacles més esperats del cartell d'enguany, la dansa sobre xanques de Maduixa Teatre i l'actuació de clown de la companyia catalana La Tal.

 

PROGRAMACIÓ CAP DE SETMANA

Divendres 19 de maig

19 hores. Cia La Fam: The Wolves (Comunitat Valenciana). Itinerant: eixida des de l'avinguda Gregorio Gea.

20.30 hores.  Malas Compañías Zirko Taldea: Letter (Euskadi). Plaça Constitució.

23 hores. Cía. Nueveuno. Sinergia 3.0. (Comunidad de Madrid). Amfiteatre de Felipe Bellver.

 

Dissabte 20 de maig

12 hores. Circo La Raspa. Cataplum! (Aragón) Avinguda Gregorio Gea.

17 hores. Café del MAC. Centre Jove del Mercat.

18.30 hores. Batucada a càrrec de Borumbaia Percusión.

19 hores. La banda de otro. Yee Haw! (Andalucía). Plaça de la Constitució.

20.30 hores. Cirk about it. El Apartamento. (Castilla León). Avinguda Gregorio Gea.

23 hores. Xarxa Teatre. Papers! (C.Valenciana). Amfiteatre de Felipe Bellver.

 

Diumenge 21 de maig

12 hores. La Furtiva. Sabates en l’aire. (Comunitat Valenciana). Avinguda Gregorio Gea.

19 hores. Maduixa Teatre. Mulïer. (Comunitat Valenciana) Plaça de la Constitució.

19.30 hores. Batucada a càrrec de Kolier Percusión.

20.30 hores. Cia La Tal. Carilló (Catalunya). Avinguda Gregori Gea.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.