Alfafar incorpora una Agent de Igualtat

Divendres, 09 Juny 2017 16:34 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 137 vegades

Des del passat mes de maig l’Espai d’Igualtat d'Alfafar compta amb una nova professional amb l'objectiu de promoure i integrar el principi d'igualtat en les polítiques municipals.

L'agent, a més, dóna assessorament especialitzat a la població i a les associacions del municipi en matèria d'igualtat. També presta servei d'informació i assessorament a empreses o entitats d'Alfafar que ho precisen per a elaborar i implantar Planes d'Igualtat.

Per al servei d'informació i assessorament personalitzat a dones, es pot acudir a l’Espai d’Igualtat els dilluns de 10 a 13 hores, i fora d'aquest horari s'atendrà sota cita prèvia.

Des de l'àrea d'Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar es pretén promoure i fomentar la igualtat d'oportunitats entre home i dones, aconseguint d'aquesta manera conscienciar a tota la població de la importància de la igualtat en qualsevol àmbit de la societat, tant professional com a personal.

Aquesta incorporació ha sigut possible gràcies a una subvenció per part de Conselleria, que ha permès a l’Ajuntament d’Alfafar comptar amb una nova professional per a seguir treballant per una societat més igualitària.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 09 Juny 2017 16:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.