Alfafar tria a les seues Falleres Majors i President Infantil per al pròxim exercici

Dijous, 15 Juny 2017 12:58 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 121 vegades
Representantes Fallas 2018 Representantes Fallas 2018

Alfafar ja té representants fallers per al pròxim exercici 2017/ 2018. Diumenge passat, en el Saló de Plens de l'Ajuntament, es va dur a terme l'elecció de Falleres Majors i President Infantil.

Els representants que han sigut triats per a les falles del 2018 són Marta Berlanga, com a Fallera Major d'Alfafar, de la falla El Sequer. Patricia Raga, com a Fallera Major Infantil, de la falla Hort del Comte i David Zacarés com a President Infantil d'Alfafar, de la Falla El Sequer.

Per primera vegada a Alfafar un jurat extern ha sigut l'encàrrec de triar als màxims representants d'Alfafar. El jurat va ser designat per Junta Central Fallera per a mantenir la imparcialitat de l'elecció.

També ha sigut la primera vegada que l'elecció ha sigut retransmesa en directe a través de la xarxa social Facebook de l'Ajuntament, on l'Alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va anar l'encarregat de desvelar els noms de les persones seleccionades per a representar al món faller del municipi, acompanyat del regidor de Falles, Eduardo Grau i la Presidenta de Junta Local, Aránzazu Oscar. L'acte que va tenir lloc en el saló de plens va ser molt emocionant, ja que els seleccionats van ser telefonats, en directe, per a fer-los saber el seu nomenament.

La selecció va consistir en un cap de setmana ple d'activitats en les quals el jurat va compartir amb les candidates diversos moments, com un menjar o una entrevista personal, on el jurat va poder decidir representants de les falles d'Alfafar 2018.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 15 Juny 2017 13:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.