Alfafar desenvolupa cursos per a aturats de llarga duració

Dijous, 15 Juny 2017 14:17 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 84 vegades

 

A través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfafar i en col·laboració amb l'àrea de Benestar Social, s'han engegat tallers para persones aturades de llarga durada amb dificultats en habilitats personals i instrumentals per a accedir al mercat laboral. També s'estan desenvolupant cursos per a assessorar als col·lectius emprenedors i microempreses en situacions de crisis.

Aquests programes han sigut subvencionats pel SERVEF dins de la convocatòria del passat any. Estan dissenyats per a posar en valor els recursos i capacitats locals en la promoció de l'ocupació i el desenvolupament local sostenible, sent conscients de la major proximitat i coneixement de les particularitats socials i laborals de l'àmbit municipal. D'aquesta manera es creen sinergies constructives des dels diferents agents.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es desenvolupen els diferents tallers en virtut de les necessitats i demandes del municipi. Adaptant d'aquesta manera els cursos a les persones més vulnerables d'Alfafar.

S'estan desenvolupant cursos per a potenciar l'ocupació, on els usuaris i usuàries del AEDL aprendran les competències transversals i digitals en matèria de cerca d'ocupació. Per a les i els emprenedors s'han preparat tallers individuals per a aprofundir amb cadascun d'ells i elles depenent dels seus negocis o necessitats comercials. I altres destinats a les i els comerciants, que conjuntament amb l'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar fan un assessorament en el propi punt de venda.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es potencia l'ocupació des dels diferents nivells, sabent adaptar-se a les necessitats dels veïns i veïnes d'Alfafar.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 15 Juny 2017 14:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.