“Estiu Lúdic” a Alfafar

Dimarts, 11 Juliol 2017 14:54 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 93 vegades

Des de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha engegat, per cinqué any consecutiu, l'"Estiu Lúdic".

S'aposta per este projecte d'àmbit social per a crear igualtat d'oportunitats entre la població, donant suport a les famílies més vulnerables. Este pla que va començar sent un menjador social, s'ha desenvolupat al llarg de les seues edicions ampliant l'oferta per a les famílies, d'esta manera, avui dia, s'ha convertit en un projecte sòlid que inclou activitats lúdiques, esmorzar i menjar, perquè les i els menors gaudisquen el màxim possible del període vacacional. Dins de les activitats es troben diferents tallers, excursions, festes, joc cooperatius, esport o teatre, entre altres.

El projecte manté el contingut temàtic que condueix i articula la programació de tallers i activitats al llarg dels dos mesos del seu desenvolupament, en continuïtat al desenvolupat en les edicions de 2015 i 2016. Així, en les edicions anteriors, l'eix conductual del programa va ser el coneixement de l'entorn i la comunitat, en l'edició de 2015, la seua història, en l'edició de 2016 i en enguany 2017 els xiquets i xiquetes participants en el programa planificaren i idearan el futur del seu entorn comunitari, aquell que serà el seu futur lloc de creixement i vida adulta.

Dos mesos, els de juliol i agost, on la població més jove d'Alfafar pot gaudir d'un estiu ple d'activitats i aprenentatge. S'està duent a terme en el CEIP Orba i CEIP La Fila, amb un horari de 9:30 a 14:30 hores.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 11 Juliol 2017 14:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.