Alfafar finalitza diferents cursos de formació

Dimecres, 12 Juliol 2017 18:26 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 92 vegades

Des de l'àrea d'Ocupació i Formació de l’Ajuntament d’Alfafar s'ha fet lliurament dels diplomes acreditatius de finalització dels diferents cursos desenvolupats per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Avui s'han lliurat els diferents diplomes que acrediten la finalització dels cursos i la superació dels mateixos. En l'acte de lliurament ha estat present, l'Alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, que els ha desitjat molt èxit laboral i els ha animat a seguir formant-se per a ser més competitius i crear-se avantatges pel que fa a la resta de persones que cerquen ocupació. També ha estat present part de la Corporació Municipal, la tècnic responsable, Carolina Morales i els diferents professors i professores que han sigut els encarregats d'impartir els cursos a l'alumnat.

En aquests cursos destaca l'alta participació i motivació per part de l'alumnat. Han sigut grups amb persones de diferents edats, la qual cosa ha fet possible poder intercanviar experiències i aconseguir tenir percepcions diferents sobre un mateix tema, podent aprendre de les situacions viscudes per tots ells i elles.

Gràcies a aquests cursos de formació, veïns i veïnes d'Alfafar obrin portes i amb açò oportunitats de trobar una ocupació. Veient el creixement de la zona comercial, des de l’Ajuntament d’Alfafar es considera de gran importància la formació de les i els alfafarenses en àmbits comercials, com l'atenció al client.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 12 Juliol 2017 19:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.