Benvinguda a les i els joves emprats per l’Ajuntament d’Alfafar

Dilluns, 25 Setembre 2017 15:50 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 317 vegades

 

Alfafar dóna la benvinguda a les i els 11 joves menors de 30 anys seleccionats amb els programes d'ocupació juvenil EMCUJU i EMPUJU del SERVEF, tots dos programes finançats pel Fondo Social Europeu.

Mitjançant estes contractacions es pretén que els i les joves adquirisquen experiència professional en l'Ajuntament d'Alfafar. Les persones emprades estaven inscrites en el SERVEF i en el programa de Garantia Juvenil amb Formació Professional de Grau Mitjà, Grau Superior o Grau Universitari.

La incorporació va tenir lloc a principis del mes d'agost i es perllongarà durant un any en la majoria dels casos, amb l'objectiu d'aplicar els seus coneixements, ampliar la seua experiència i promoure la seua inserció laboral, exercint funcions municipals relacionades amb la seua titulació.

L'Ajuntament d'Alfafar els va donar la benvinguda en un acte presidit per Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar, i al que van assistir part de les i els treballadors de l'Ajuntament per a rebre a totes les noves incorporacions.

Durant l'acte, Adsuara, els va animar a aprofitar al màxim esta oportunitat per a aprendre i seguir formant-se durant la seua estada, amb el suport del personal de l'Ajuntament i sota la premissa comuna d'una atenció de qualitat a la ciutadania d'Alfafar.

 

L'acolliment de l'Ajuntament d'Alfafar a estos programes, se sumisca a les accions realitzades per a promoure la inserció laboral de les i els joves d'Alfafar, com són la "Llançadora d'Ocupació Juvenil" i el programa "SIJ+Garantia Juvenil" gestionats per la Regidoria de Joventut.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Dilluns, 25 Setembre 2017 15:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.