“Envelliment Actiu” a Alfafar

Dimarts, 03 Octubre 2017 16:23 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 74 vegades

Des de l'àrea de Majors de l'Ajuntament d'Alfafar i amb motiu de la Setmana del Major, s'ha dut a terme una jornada d'envelliment actiu per a totes les persones majors del municipi.

Dins del programa "Més vida als anys", es troben diferents tallers dedicats a les i els majors d'Alfafar amb l'objectiu d'aconseguir un envelliment actiu. Esta jornada s'ha desenvolupat en el Parc de les Palmeres del municipi, donant-se a conéixer els diferents tallers organitzats des de la regidoria de Majors durant tot l'any. Durant el matí s'han mostrat al públic assistent les activitats que es realitzen perquè la població poguera veure de prop en què consistixen, algunes fins i tot van fer participar a les i els assistents mitjançant classes in situ, per a poder participar d'estes, est va ser el cas per exemple del tai-xí.

El matí ha estat plena de participació i informació, ja que és un projecte molt important per a la població més major del municipi. Amb estos tallers seguixen exercint el cos i també la ment, podent d'esta manera, seguir amb una vida saludable afavorint l'envelliment.

Este tipus d'activitats es desenvolupen per a aconseguir una major i millor qualitat de vida de les persones majors del municipi, donant-los l'oportunitat de seguir formant-se o practicant algun exercici.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 03 Octubre 2017 16:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.