El primer acte de "Rendició de Comptes" del PP Alfafar ha sigut tot un èxit

Dilluns, 13 Novembre 2017 16:08 Escrit per  PP Alfafar Publicat en Alfafar-VAL Vist 45 vegades

L'alcalde d'Alfafar, ha realitzat aquesta acció amb l'objectiu d'explicar a la població com es troba, des de diferents àrees, el municipi d'Alfafar. L'esdeveniment que es va dur a terme en el centre de majors, va congregar a més d'un centenar de persones.

En primer lloc, Adsuara, ha explicat als presents com ha sigut el funcionament i les accions dutes a terme pel seu partit en els últims anys. A més s'ha fet un balanç econòmic, i s'han presentat els projectes que es realitzaran a Alfafar a mitjà i curt termini, sempre cercant el benestar i la millora en la qualitat de vida de les persones del municipi.

Les dades que s'han destacat han sigut la inversió en la via pública dels últims temps en més de 15 milions d'euros, i els més de 3 milions en serveis socials.

L'aposta de futur del grup popular centra els seus esforços a millorar l'educació, la formació, l'ocupació i la via pública, on es troben les millores destinades als carrers, com a zones per als vianants o ciclocarrers.

Aquesta ha sigut la primera cita, ja que Juan Ramón, visitarà els diferents barris per a acostar la informació als veïns de tots els barris que conformen el municipi, barri Orba, Sant Jordi, el Tremolar, La Fila.

D'aquesta manera l'equip popular seguirà treballant per a aconseguir que els veïns d'Alfafar milloren en el seu moment a dia.

 

Informa Nou Horta. PP Alfafar

Modificat el Dilluns, 13 Novembre 2017 16:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.