Alfafar ultima detalls per a la seua primera “Ruta de la Tapa”

Dimarts, 14 Novembre 2017 13:39 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 53 vegades

Des de l’Ajuntament d’Alfafar en la seua àrea de comerç, s'estan ultimant els detalls per a donar començament a la qual serà la primera “Ruta de la Tapa” a Alfafar.

Els establiments que van a participar de l'esdeveniment són, Restaurant Nostre Chill-Out, Canyella´s, Cafè Van Gogh, Bar Calvo, Casa Juan Gastrobar, Cafè Casa Vella, Casino Cultural, Soho, Bar Cafeteria Caye 23, Cafeteria Reis-K, Bar Eimar, Cafeteria Entre Amics i la Tortillería. Tots ells, durant el divendres i dissabte en horari d'11:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores i el diumenge d'11:00 a 14:00 hores serviran tapa més beguda a 2’5 euros.

Entre els establiments participants hi haurà un sorteig per a decidir la millor tapa d'Alfafar. A més, alguns dels bars, han inclòs una tapa solidària, on una part de l'import va dirigit a Càrites. Els locals guanyadors de les millors tapes, tindran com a reconeixement un quadre honorífic.

Totes les persones que voten, en les urnes dipositades en els diferents locals, entraran en el sorteig d'un menjar o sopar per a dues persones, amb l'únic requisit d'haver degustat, almenys, 6 tapes en diferents establiments. Aquest menjar o sopar es durà a terme en l'establiment que resulte guanyador de la millor tapa.

Aquesta primera ruta es duu a terme amb l'objectiu de donar a conèixer i promoure els locals destinats a la restauració que es troben dins del municipi.

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 14 Novembre 2017 13:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.