Alfafar s'adhereix al projecte de “Servei d'Acompanyament en Itineraris d'Inserció Laboral de majors de 30 anys en situació d'exclusió social”

Dijous, 11 Gener 2018 15:08 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 108 vegades

Des de l'àrea d'Ocupació de l’Ajuntament d’Alfafar, s'ha dut a terme l'adhesió d'un programa de “servei d'acompanyament en itineraris d'inserció laboral de majors de 30 anys en situació d'exclusió social”, projecte de la Diputació de València i la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Es tracta d'un acompanyament personalitzat i intensiu, ja que cada participant compta amb una persona que li assessora i valora la seua situació, estableix un pla de treball personal i realitza un seguiment. A més, es complementa amb activitats grupales exercitant les competències necessàries per a la cerca d'ocupació.

Aquest programa té un doble objectiu, d'una banda desenvolupar habilitats per a la cerca autònoma d'ocupació i aconseguir la seua inserció laboral. I d'altra banda, aconseguir que un 50% de les persones que participen troben una ocupació gràcies a l'acompanyament integral i coordinat entre les administracions impulsores del projecte.

Per a poder participar les persones han de trobar-se en situació de desocupació de llarga durada, ser major de 30 anys, trobar-se en situació d'exclusió social laboral i estar sent atès per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se seguirà mantenint el compromís d'adherir-se a tots aquells programes d'inserció laboral, des de qualsevol àmbit, per a millorar la empleabilitat, les habilitats i la situació socioeconòmica dels veïns i veïnes del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 11 Gener 2018 15:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.