El Fòrum Local de Participació Ciutadana d'Alfafar segueix creixent

Divendres, 09 Febrer 2018 19:41 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 227 vegades

El passat 28 de desembre es va celebrar el Fòrum Local de Participació Ciutadana en el saló de plens de l'Ajuntament d'Alfafar, al que van assistir representants d'associacions i grups polítics que formen part del mateix.

Entre els diferents temes que es van tractar, els i les assistents van expressar la necessitat i conveniència de la incorporació de més entitats del teixit associatiu del municipi a aquest fòrum, per a aconseguir una participació real i significativa de les associacions d'Alfafar en els assumptes que són del seu interès.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, comparteixen aquesta reivindicació i s'ha reiterat a les entitats i associacions del teixit associatiu del municipi que no formen part encara del Fòrum Local de Participació Ciutadana, la invitació a incorporar-se al mateix, recalcant la importància que l'elecció dels seus representants respecte l'aspecte de la paritat de dones i homes, intentant mantenir la proporcionalitat d'integrants d'unes i uns altres en el Fòrum Local de Participació Ciutadana.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 09 Febrer 2018 19:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.