Cavalcada del Ninot a Alfafar

Dimarts, 06 Març 2018 15:16 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 135 vegades

Alfafar, un any més ha gaudit d'una vesprada de sàtira i bon humor amb la Cavalcada del Ninot 2018, el trajecte del qual va ser des del carrer del Sol fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

Les falleres i fallers del municipi han participat d'aquesta acte on els riures han estat assegurades. Les diferents comissions de la localitat treballen durant tot l'any per a passar-li-ho bé durant aquesta vesprada, criticant els aspectes més rellevants de la societat actual. Diversos han sigut els temes utilitzats per a gaudir al costat dels veïns i veïnes d'Alfafar, com per exemple la situació política a Catalunya, l'actual tema de les pensions o el postureo de les xarxes socials, que avui dia estan en boca de la ciutadania.

Totes les i els participants van desfilar pel carrer del Sol i van finalitzar en la plaça de l’Ajuntament on es trobava la Junta Local d'Alfafar, encapçalada pels màxims representants del 2018, Marta Berlanga, Fallera Major, Patricia Raga, Fallera Major Infantil i David Zacarés President Infantil. Les comissions a més van interpretar les seues actuacions davant del jurat qualificador, que repartirà els premis de figura (1 o 2 persones), grup (3 a 5 persones) i comparsa (6 o més persones), que es lliuraran en les seues categories infantil i major, el dia 16 de març en l'acte de lliurament de premis.

A més, aquest diumenge, en el saló d'actes de l’Ajuntament d’Alfafar, les comissions falleres van dur a terme el seu acte d'imposició d'insígnies honorífiques per part de Junta Local, i de lliurament d'insígnies de fulles de llorer i brillants, que lliura la fallera major del municipi, a més de la presentació del llibret de la Junta Local Fallera, on s'arrepleguen els esbossos i quadres d'honor de totes les comissions falleres d'Alfafar.

En aquest acte es van viure moments molt emotius, a causa del reconeixement públic que el món faller fa als seus components, tant per part de les comissions pel treball realitzat, com pel lliurament de la màxima distinció fallera que lliura Junta Central Fallera, en reconeixement a tota una vida i trajectòria fallera. Enguany han sigut 8 els fallers d'Alfafar que han rebut la insígnia d’or i brillants amb fulles de llorer, per tot el seu treball durant tants anys al serveis de les comissions i les falles d'Alfafar.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 06 Març 2018 15:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.