Alfafar en Igualtat, premia a diferents dones per la seua labor

Dilluns, 12 Març 2018 14:37 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 158 vegades

Divendres passat 9 de Març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es va organitzar, per part de la regidoria d'igualtat la Gala Anual de Reconeixements de “Alfafar en Igualtat” 2018.

Enguany, 9 van ser els reconeixements atorgats a diferents dones per la seua rellevància, labor o trajectòria professional. En la vesprada del divendres van ser lliurats aquests reconeixements en les següents categories: Empresària Familiar, Remedios Cucarella; Empresària de l'Any, Milagros Soler; Empresària de l'Any, Mª Carmen Mocholí; Emprenedora de l'Any, Nuria Martí; Dona Social, Mª Inés Toledo; Dona Científica, Mª Rita Espill, Entitat Rellevant d'Alfafar, Dones d'Avui; Dona Rellevant d'Alfafar, Susana Vilallonga i Reconeixement Honorífic, a l'Equip de Coordinació de Trasplantaments de l'Hospital Peset.

Totes elles anassin reconegudes enfront del poble d'Alfafar en un acte molt emotiu que va tenir lloc en el Centre de Majors del Parc de les Palmeres, enfront d'una nombrosa assistència de la societat civil i ciutadania del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar, se segueix apostant per aquests premis on es dóna visibilitat a la labor que fan diàriament les dones, especialment les alfafarenses. 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Dilluns, 12 Març 2018 14:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.